Sabtu, 15 Jun 2013

New born

Haip semua! ini post hunny pertama setelah bergelar tunangan orang. hehehe >_<  tak sangka yang hunny dah pegang title baru. tup tup tup jadi isteri orang pulak. wahhhhhhh, makin besar tanggungjawab hunny sekarang. gerun pun ada, kekadang terfikir boleh ke hunny jadi isteri yang baik dan solehah disamping menjadi isteri yang senangi dan disayangi suaminya. cewah ayat berbunga gitu.

Sebenarnya banyak yang hunny nak citer kan dalam post kali nie. tapi tak tau nak mulakan macam mana. persiapan majlis pertunangan yang dibuat last minute dan juga kenangan dengan dompet lama. sejak akhir nie hunny asyik nampak je orang ramai guna dompet yang sejibik macam dompet lama hunny. wah kangen bangat hunny dengan dompet lama hunny. 

Sambutan pertama hari bapa, tanpa bapa pada tahun nie juga. tersangat memberi kesan sampai hari-hari istimewa yang lain pun hunny x der mood nak sambut Y_Y.  still sampai hari nie, hunny masih guna perkataan bapak seperti bapak masih lagi bersama kami cuma dia tiada didepan mata. bila hunny fikir semula, lepas sekolah menengah masa hunny dengan bapak tersangat sedikit. boleh kira dengan jari kalau berjumpa.  -_-

Dan hunny nak wish welcome to new born baby today. lahir jam 2 pagi, tengok still merah lagi gitu. makin menambah keluarga hunny yang dah memang sedia ramai. but raya this year, hunny tak dapat balik kampung. hunny keje. harap masih ada harapan hunny nak raya kat kampung tuk lawat kubur bapak pada raya pertama.  

new born baby in karmi's family

Tiada ulasan: